Mujakić ostaje u FK Sarajevu najkraće do ljeta

Radiosarajevo.ba
Mujakić ostaje u FK Sarajevu najkraće do ljeta
Foto: Nedim Grabovica / Radiosarajevo.ba / Nihad Mujakić

Nakon medijskih natpisa i špekulacija koje su se pojavile u sredstvima javnog informisanja, FK Sarajevo želi javnosti, ali prije svega svojim vjernim navijačima, dati kvalitetnu i istinitu informaciju kada je u pitanju eventualni transfer Nihada Mujakića u inostranstvo, navodi se u saopćenju FK Sarajeva.

"Istina je da se za Mujakića interesuje nekoliko evropskih klubova i da se stoper našeg tima, već duže vrijeme, nalazi u fokusu nekoliko timova koji su pratili njegove igre, kako u dresu FK Sarajevo, tako i u dresu omladinskih reprezentativnih selekcija", poručili su iz Bordo kluba.

Mujakić je akademac FK Sarajevo, istinski navijač na terenu i jedan od dječaka koji je u pravom smislu te riječi, član Bordo porodice. FK Sarajevo je sa Mujakićem produžio ugovor na pet godina, čime mu je pokazano koliko se cijeni njegov trud, kvalitet i zalaganje na terenu.

S tim u vezi, FK Sarajevo saopštava da će Mujakić ostati član FK Sarajeva najkraće, do ljeta tekuće sezone, a svi zainteresovani klubovi, kojih ima mnogo, morat će sačekati najranije ljeto.

"FK Sarajevo neće Mujakića pustiti za novac koji se spominje u medijskim špekulacijama, već za mnogo više. Igrači Bordo tima su najbolji u Premijer ligi BiH i to svi klubovi, koji se javljaju, trebaju znati i tako se postaviti prema klubu", zaključili su.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije