Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Srbija U21 1,28, Francuska 2,75, Mali 1,70

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Srbija U21 1,28, Francuska 2,75, Mali 1,70
Foto: EPA-EFE / Fudbalska reprezentacija Francuske

U toku su reprezentativne akcije širom planete. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili odlične kvote, a četiri će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

JERMENIJA U21 – SRBIJA U21 (ČETVRTAK, 16.00), DVOJKA 1,28

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Nisu se srpske nade proslavile na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Izabranici selektora Zvonka Živkovića osvojili su samo bod poslije dva kola, i to bez postignutog gola. Poslije poraza od Ukrajine na svom terenu (0:1), usljedio je remi bez pogodaka u Ohridu protov Makedonije. Tragičar meča bio je fudbaler Manchester Cityja na pozajmici u holandskom Zwoleu Slobodan Tedić. Napadač je promašio jedanesterac u prvom poluvremenu. Posljednja šansa da Orlići uhvate priključak za vrhom je gostovanje u Jerevanu protiv Armenije. Domaćin ima tri boda iz tri meča. Pobjeđena su Farska Ostrva na svom terenu, a porazi su doživljeni od Ukrajine i od Farana u gostima.

BELGIJA – FRANCUSKA (ČETVRTAK, 20.45), DVOJKA 2,75

Ko će na megdan Španiji u finalu Lige nacija – Belgija ili Francuska? Biće to repriza polufinala Mundijala u Rusiji 2018. godine, kada su Trikolori slavili sa 1:0 pogotkom štopera Samuela Umtitija. Meč se igra na neutralnom terenu u Torinu. Obje selekcije spadaju u svjetski krem i jedni su od favorita za titulu naredne godine u Kataru. Đavoli imaju tri uzastopne pobjede u kvalifikacijama za Mundijal. Selektor Francuza Didier Deschamps na svakoj poziciji u timu ima zvjezde, ali Galski pijetlovi nisu dobro u posljednje vrijeme. Imaju dva remija u prethodna tri meča u kvalifikacijama za Mundijal 2022. Od pet prethodnih utakmica ovih selekcija, četiri su završene tipom 0-2 gola.

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vrijedne nagrade svake nedjelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

MALI – KENIJA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,70

Domaćin je favorit u Grupi E afričkih kvalifikacija za Mundijal u Kataru. Ima četiri boda u prva dva meča, i to bez primljenog pogotka. Kenija nema poraz, ali ni pobjedu, odigrala je oba puta neriješeno protiv Ugande i Ruande. Mali će biti lišen usluga najboljeg igrača, zvezde Brightona Yvesa Bissoume. On je povrijeđen, ali je prije nekoliko dana i uhapšen u Engleskoj zbog incidenta u jednom noćnom klubu. Gosti su šest poslednjih mečeva bez poraza, ali će gosti imati najteži ispit dosad, da ostanu neporaženi u Agadiru i zadrže šanse da se kao pobjednik grupe nađu u narednoj fazi kvalifikacija za Mundijal u Kataru.

AUSTRALIJA – OMAN (ČETVRTAK, 20.30), KEC 1,55

Fudbalska reprezentacija Australije pokušaće da u četvrtak uveče zabilježi i 11. uzastopnu pobjedu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. Oziji će upravo u Kataru, zemlji domaćinu narednog Mundijala, dočekati selekciju Omana, a pet dana kasnije igraće u gostima protiv Japana. Sa najmanje četiri boda iz ovih mečeva, Australija bi naravila veliki iskorak ka plasmanu na najveću smotru svjetskog fudbala. Selektor Graham Arnold ne može da računa na prvotimca Crvene zvezde Miloša Degeneka koji je pozitivan na virus korona, zbog čega je propustio i posljednje dve utakmice Zvezde. Kovid je izbacio iz stroja i lijevog beka Brada Smitha iz Seattle Soundersa. Odlukom selektora, za naredne mečeve nisu pozvani treći golman Paul Izzo iz grčkog Xhantija i defanzivac Maccabija Ryan Strein.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije