Jedan Zmaj riješio problem, putuje u Kazahstan

0
Radiosarajevo.ba
Jedan Zmaj riješio problem, putuje u Kazahstan
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Nogometni reprezentativci BiH obavili trening

Selektor Bosne i Hercegovine Ivaylo Petev može biti barem malo sretniji nakon današnjih vijesti.

Naime, njemu i Zmajevima će se u Kazahstanu vrlo brzo priključiti Adi Nalić. Fudbaler Malmea prethodno nije dobio vizu za Kazahstan jer nije bilo mjesta u njegovom pasošu.

Nakon što mu je izrađen novi pasoš, Nalić je dobio vizu i brzo će se pridružiti saigračima, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba

Ovo je lista zemalja koje će biti kosponzori rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN-a

Ovo je lista zemalja koje će biti kosponzori rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN-a

Podsjetimo, osim Nalića, još petorici Zmajeva Kazahstan nije izdao vizu za dolazak na utakmicu kvalifikacija i to Sanjinu Prciću, Elvisu Sariću, Dariju Đumiću i Jusufu Gazibegoviću.

Nadamo se da će problemi i sa preostalom petoricom Zmajeva brzo biti riješeni i da će oni biti na raspolaganju selektoru Petevu za vrlo važan susret.

Podsjetimo, Petev je još ranije zbog povreda i koronavirusa ostao bez Miralema Pjanića, Radeta Krunića, Stjepana Lončara, Marija Vrančića, Matea Sušića i Siniše Saničanina.

Utakmica Kazahstan - BiH igra se u subotu s početkom od 15 sati.

Nakon silnih povreda i ostalih problema, kladionica MOZZART malo je povisila kvotu na BiH. Ona sada iznosi 1,95. S druge strane, kvota na pobjedu Kazahstana je 4,40. Kompletnu ponudu na ovaj meč pogledajte OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije