Bez obzira na povrede, Zmajevi su i dalje favoriti

0
Radiosarajevo.ba
Bez obzira na povrede, Zmajevi su i dalje favoriti
Foto: Arhiv/Radiosarajevo.ba / Ivaylo Petev

Nakon što je fudbalski selektor Fudbalske reprezentacije BiH u utorak rekao da je zadovoljan dobrom formom bosanskohercegovačkih napadača Edina Džeke i Smaila Prevljaka, čini se da za predstojeće susrete u gostima protiv Kazahstana i Ukrajine i dalje vlada blagi optimizam.

Na konferenciji za novinare naglašeno je da će Ivaylu Petevu na terenu u Kazahstanu nedostajati povrijeđeni nogometaši Miralem Pjanić, Rade Krunić i Mario Vrančić, a zbog suspenzije u igri neće biti ni Dennisa Hadžikadunića.

Osim toga, Siniša Saničanin pozitivan je na koronavirus, dok je Mateo Sušić, također povrijeđen, baš kao i Stjepan Lončar. Međutim, sve navedene informacije ipak nisu zabrinule ni sportske kladionice širom svijeta jer su naši Zmajevi i dalje favoriti.

KK Bosna sjajnom igrom porazila Igokeu u 'paklenoj' Skenderiji

KK Bosna sjajnom igrom porazila Igokeu u 'paklenoj' Skenderiji

Zmajevi Kazahstanu gostuju u subotu, 9. oktobara, a utakmica se igra od 15 sati. Za pobjedu domaćina, ekipe Kazahstana sportska kladionica Mozzart nudi kvotu 5.20, a za pobjedu nacionalnog tima Bosne i Hercegovine kvota iznosi 1.80.

Ostatak ponude Kladionice Mozzart za ovaj meč ali i druge susrete možete pogledati OVDJE

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije