Mozzart daje najveće kvote: Mančester Junajted 1,60, Atalanta 1,50, Salcburg 2,10!

0
Promotivni tekst
Mozzart daje najveće kvote: Mančester Junajted 1,60, Atalanta 1,50, Salcburg 2,10!
Foto: Mozzart / Manchester United

Raznovrstan fudbalski program ove srijede stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa sjajnim kvotama za mečeve u Ligi šampiona.

Na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku koeficijent da bude najveći na svijetu. U izboru su jedinice na Mančester Junajted, Atalantu i Salcburg.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

Profesor Rosensaft poziva na priznanje genocida u Srebrenici - Jevreji jedinstveni u podršci BiH

Profesor Rosensaft poziva na priznanje genocida u Srebrenici - Jevreji jedinstveni u podršci BiH

MANČESTER JUNAJTED - VILJAREAL (SRIJEDA, 21.00), KEC 1,60

Pojačanja su tu, ali rezultata kakve priželjkuju na Old Trafordu još nema. Mančester Junajted je doveo Kristijana Ronalda, Rafaela Varana i Džejdona Sanča, a onda je u Švajcarskoj izgubio od Jang Bojsa na startu grupne faze Lige šampiona. Potom je usljedio i poraz od Vest Hema u Liga kupu, a onda i neuspjeh kod kuće od Aston Vile u prvenstvu. Tri poraza Crvenih đavola u posljednje četiri utakmice pozivaju na oprez, a šansu da se vrati na pobjednički kolosjek Junajted ima večeras kada mu u goste dođe Viljareal, dužnik s kraja minule kampanje. Žuta podmornica je svoju kartu za Ligu šampiona dobila u maju, kada je osvojila Ligu Evrope, i to u meču protiv Mančester Junajteda. Ovaj istorijski meč za Špance završen je neriješeno, ali je Viljareal imao više sreće u izvođenju penala. Viljareal je trenutno tek 11. na tabeli nacionalnog šampionata sa jednom pobjedom i pet remija iz šest kola.

ATALANTA - JANG BOJS (SRIJEDA, 18.45), KEC 1,50

Jang Bojs je krenuo i nema namjeru da stane. Imaju momci iz Berna pet pobjeda zaredom, a među njima je i ona nad Mančester Junajtedom u prvom kolu Lige šampiona na domaćem travnjaku. Sada Švajcarci putuju u goste Atalanti, koja je prethodno podijelila plijen s Viljarealom u gostima (2:2). Domaći sastav ohrabren je time što je istim rezultatom u Seriji A prije četiri dana zaustavio aktuelnog prvaka Intera. Ipak, zbog povreda će Boginji provincije da nedostajaju dva važna igrača, Hans Hatebor i Luis Murijel. Atalanta je sedmoplasirana u Seriji A sa 11 bodova iz šest mečeva, dok je Jang Bojs na drugom mjestu u domaćem šampionatu sa 14 bodova iz sedam duela.

SALCBURG - LIL (SRIJEDA, 21.00), KEC 2,10

Uzbuđenja u Austriji zasigurno neće nedostajati jer poslije prvog kola Grupe B sve ekipe imaju po jedan bod. Salcburg večeras dočekuje Lil i nastojaće da održi niz pozitivnih rezultata. Bikovi ove sezone nisu izgubili nijednu borbu, iako djeluju na više frontova. Aktuelni šampion Austrije predvodi tamošnju Bundesligu poslije devet kola i ostvario je maksimalni učinak. Prvi duel u Ligi šampiona Salcburg je igrao u Sevilji i izvukao bod. Sa druge strane, Lil je na domaćem terenu prije dvije nedjelje igrao neriješeno sa Volfzburgom bez golova. Prošle sezone, Doge su bile tim koji je uspio da skine PSŽ sa francuskog trona. Ipak, Lil sada ne izgleda tako samouvereno.
Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije