Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Na Njemačku 2,10, na Zmajeve 2,05!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Na Njemačku 2,10, na Zmajeve 2,05!
FOTO: AA / Utakmica BiH-Francuska

Kladionica Mozzart iz ponude je ove srijede izvadila dva zanimljiva meča koja se igraju u okviru prijateljskih utakmica reprezentacija.

Bukmejkeri garantuju da će baš ta dva para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NJEMAČKA - DANSKA (SRIJEDA, 21.00), KEC 2,10

Danska je u posljednjem kvalifikacionom ciklusu bila u izuzetnoj golgeterskoj formi. Postigla je 14 golova u tri utakmice, a pride na njima nije primila nijedan. Večeras u Inzbruku izabranici selektora Kaspera Hjulmanda odmjeravaju snage sa Njemačkom, u sklopu priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo. Njemci su kvalifikacijski ciklus odradili solidno, tek su u posljednjoj utakmici doživjeli kiks u sudaru sa Makedonijom. Ovo su posljednje pripreme pod palicom Joahima Leva, koji poslije kontinentalne smotre najboljih prepušta klupu Hansiju Fliku. Ove dvije selekcije u ovom vijeku su se susrele pet puta, a na njima je Danska izborila dvije pobjede, Njemačka jednu, a dva duela završena su remijem.

BOSNA I HERCEGOVINA - CRNA GORA (SRIJEDA, 18.00), KEC 2,05

Selektor Bosne i Hercegovine Ivajlo Petev ima velike planove i sigurno predstojeću utakmicu sa Crnom Gorom, iako je ona prijateljskog karaktera, neće shvatiti olako. Meč se igra na sarajevskoj Grbavici, glavni arbitar biće sudija Novak Simović, a BiH na meč gleda kao na idealnu priliku da prekine crnu seriju u kojoj se nalazi. Zmajevi su bez pobjede na posljednjih pet utakmica, na kojima su ostvarili dva remija i tri poraza. Ove dvije reprezentacije posljednji put su se sastale prije nešto više od tri godine, takođe u prijateljskom odmjeravanju snaga, a meč je okončan bez pogodaka.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije