Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Mančester Junajted 2,05, Borac 2,40

Promotivni tekst
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Mančester Junajted 2,05, Borac 2,40
Foto: MozzartBet / Mozzart nudi najvece kvote

Kladionica Mozzart iz ponude je ove srijede izvadila tri zanimljiva meča koja se igraju u okviru finala Lige Evrope, borbe za Kup Bosne i Hercegovine i plej-ofa za plasman u italijansku Seriju B. Bukmejkeri garantuju da će baš ta tri para u svakom trenutku imati najveće kvote na svijetu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

VILJAREAL - MANČESTER JUNAJTED (SRIJEDA, 21.00), DVOJKA 2,05

U finalu Lige Evrope Viljareal se večeras u Gdanjsku suočava sa Mančester Junajtedom. Crveni đavoli su pali u drugorangirano kontinentalno takmičenje pošto su završili na trećem mjestu u grupnoj fazi Lige šampiona, dok Žuta podmornica nije poražena ni u jednom od 14 odigranih mečeva u ovosezonskom nadmetanju, pobjedivši u njih 12.

Međutim, tek treba da se namjeri sa tako jakim protivnikom kao što je četa Olea Gunara Solskjera i ovo će za Špance da bude najveći test. Engleski velikan ima problema u defanzivi, jer je nastup kapitena Harija Megvajera neizvjestan.

Međutim, ono što Junajtedu nedostaje u odbrani, nadoknadiće u napadu s Edinsonom Kavanijem, koji će imati podršku Bruna Fernandesa, Markusa Rašforda i Pola Pogbe. Pošto su postigli osam pogodaka tokom dva polufinalna duela sa Romom, ofanzivna snaga Đavola mogla bi da napravi razliku u ovom finalu.

BORAC BANJALUKA - SARAJEVO (SRIJEDA, 17.00), KEC 2,40

Banjalučki Borac danas ima priliku da osvoji duplu krunu. Poslije nedavnog krunisanja u šampionatu Bosne i Hercegovine ekipa iz Platonove bori se u Zenici za Kup protiv Sarajeva. Bordo tim je figurirao kao najozbiljniji kandidat za osvajanje titule, ali je u drugom dijelu sezone prokockao čak 13 bodova prednosti u odnosu na Borac i ostao kratkih rukava.

Upad navijača u trening centar prije nekoliko dana sigurno je narušio atmosferu u ekipi, ali u taboru Sarajeva su svjesni da je današnja utakmica jedini način da se donekle popravi sezona. Borac se bori za tek drugi pehar Kupa BiH, dok bi Sarajevo eventualnom pobjedom došlo do rekordne sedme titule u ovom takmičenju.

AVELINO - PALERMO (SRIJEDA, 20.45), KEC 1,67

Avelino juri minus iz prvog duela osmine finala plej-ofa za promociju u Seriju B protiv Palerma. Gosti sa Sicilije brane minimalnu prednost sa svog terena, kada su izborili pobjedu pogotkom iz kaznenog udarca, koja im svakako daje zamah i moral s obzirom na delikatnu utakmicu zakazanu na stadionu Partenio-Lombardi.

Važno je istaći da ne važi gol u gostima i da bilo koja pobjeda domaćina vodi Avelino dalje jer je bio bolje plasiran u ligaškom dijelu sezone. Ovaj sastav završio je na trećem mjestu sa 68 bodova u C diviziji, dok je Palermo bio sedmoplasiran sa 15 bodova manje. U toku kampanje Avelino je oba puta bio bolji od Palerma.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije