Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Kanada 1,70, SAD 1,55

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Kanada 1,70, SAD 1,55
Foto: EPA-EFE / Alphonso Davies

Srijeda je siromašan dan kada su u pitanju fudbalske utakmice, ali bookmakeri Mozzarta spremili su za noćne mečeve kvalifikacija za Mundijal u Kataru, u CONCACAF zoni, dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu. Provjerite, stvarno je tako.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

KANADA – PANAMA (ČETVRTAK, 01.30), KEC 1,70

Pogledajte privođenje: Seid Hadžibajrić i Elmedin Karišik predati u nadležnost Tužilaštva KS

Pogledajte privođenje: Seid Hadžibajrić i Elmedin Karišik predati u nadležnost Tužilaštva KS

Neizvjesne kvalifikacije na tlu Sjeverne i Srednje Amerike za Svjetsko prvenstvo u Kataru naredne godine. Kanađani su samo jednom bili na najvećem takmičenju, davne 1986. godine u Meksiku. Poslije remija sa Meksikom i Jamajkom ovog mjeseca, imaće šansu protiv Paname da upišu tri boda i povećaju šanse za jedno od tri mjesta koje vode na Mundijal. U ovim mečevima mrežu Kanade ne brani kapiten Crvene zvezde Milan Borjan. On se oporavio od korona virusa, a za ovu reprezentaciju zbog povreda u ciklusu ne mogu da igraju dvije najveće zvijezde, Alphonso Davies iz Bayerna i napadač Bešiktaša Cyle Larin. Najveće nade navijači na stadionu BMO fieldu u Torontu očekuju od fudbalera Lillea Jonathana Davida. Panama ima bod više od domaćina. U prošlom kolu ova zemlja Srednje Amerike je napravila iznenađenje, slavila je u Panama Cityju protiv SAD-a sa 1:0. Posljednje dvije utakmice ovih selekcija zavšene su bez golova.

SAD – KOSTARIKA (ČETVRTAK, 01.00), KEC 1,55

Amerikanci su na željenom drugom mjestu koje donosi plasman i Katar krajem naredne godine, ali poslije osam bodova u prva četiri kola, prije tri dana je doživljen poraz od Paname (0:1). Na toj utakmici Jenkiji su razočarali ne samo porazom nego i igrom. Za 90 minuta nijednom nisu uputili šut u okvir gola domaćina. Kostarika je poslije četiri meča bez pobjede, konačno slavila u San Joseu protiv Salvadora (2:1) u petom kolu, i to poslije preokreta u drugom poluvremenu. Tvorci tri boda bili su fudbaleri Alajuelensea, iskusni Bryan Ruiz i Celso Borges. SAD su u ovim kvalifikacijama osvojili četiri boda na svom terenu na dvije utakmice. Kostarika je oba meča u gostima odigrala bez pogodaka, protiv Paname i Hondurasa. Amerikanci su posljednja tri duela pobjedili noćašnjeg rivala, a mreža Jenkija se nijednom nije zatresla za tih 270 minuta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije