Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hamarbi 1,90, PAOK 1,25, Gent 1,45

0
Promotivni tekst
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Hamarbi 1,90, PAOK 1,25, Gent 1,45
Foto: Mozzart / Ilustracija

Bogat fudbalski program ovog četvrtka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Oni su kladioce nagradili sa tri sjajne kvote, za mečeve Lige konferencije.

Kao i obično, na meniju su se našla tri meča na kojima će u svakom trenutku kvota da bude najveća na svijetu. U izboru su kečevi na Hamarbi i PAOK, kao i dvojka na Gent.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

HAMARBI - ČUKARIČKI (ČETVRTAK, 18.45), KEC 1,90

Prilika da navijače Čukaričkog utješimo u slučaju eventualnog poraza u Švedskoj. Brđani su u Stokholm donijeli finu prednost od 3:1 iz prvog meča, koja će da primora domaćina da od starta utakmice krene agresivnije na gol Beograđana. Hamarbi se nalazi u rezultatskoj krizi, nije pobijedio na tri uzastopna susreta, računajući i onaj na Banovom brdu. Bio je to doduše jedinji njegov poraz od maja, sa Estersundsom i Geteborgom je odigrao neriješeno, 1:1 i 0:0. Hamarbi je posebno moćan na svom terenu, gdje gubi jako rijetko. Posljednji put je trijumf u Stokholmu ostvario Norćeping, još 30. novembra prošle godine. Od tada je Hamarbi bio domaćin na 12 utakmica u svim takmičenjima i ostvario je devet pobjeda, uključujući i onu nad Mariborom (3:1) u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

PAOK - BOHEMIJANS (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,25

Gori pod nogama solunskom velikanu. Prilično neočekivano Grci su doživjeli poraz u Republici Irskoj prije nedjelju dana. Bohemijans ih je savladao sa 2:1, pa sada crno-bijeli nemaju izbora. Moraju da pobjede sa najmanje dva gola razlike ili će za njih evropska sezona da bude završena. Ako tražite neko opravdanje za lošu igru u Irskoj, možete da ga pronađete u tome što je osvajaču Kupa Grčke ono bio prvi takmičarski meč u sezoni, dok je Bohemijans u punoj formi. Sada su crno-bijeli imali nedjelju dana više da se pripreme i da spriječe senzaciju na svojoj Tumbi.

RFS - GENT (ČETVRTAK, 19.00), DVOJKA 1,45

Vicešampion Letonije iz prošle sezone, RFS, priredio je veliko iznenađenje u prvom meču. Uspio je da ostane neporažen u Belgiji, na poluvremenu je čak vodio sa 2:0, ali je Gent u finišu meča uspio da izbori prihvatljivih 2:2. Bizoni su užasno započeli novu sezonu, iz prva tri kola su osvojli samo jedan poen. Krivica možda leži u odlasku najboljeg igrača Romana Jeremčuka u Benfiku. Moraće bez njega Gent da juri pobjedu u Rigi. RFS je trenutno drugi na tabeli letonskog šampionata sa jednim poenom manje od lidera Valmijere, ali i tri odigrana meča manje. Nije poražen na sedam uzastopnih mečeva u svim takmičenjima (šest pobjeda i remi), a do 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije je stigao preko KI Klaksvika sa Farskih Ostrva i mađarske Puškaš Akademije.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije