Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Granada 2,40, Ajaks 2,15!

0
Radiosarajevo.ba
Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Granada 2,40, Ajaks 2,15!
Foto: Mozzart / Arhiva

Četvrtak je tradicionalno dan za mečeve Lige Evrope. Pred vama su danas dvije poklon kvote kakve nećete moći da nađete nigdje na svijetu. Ovaj put su u pitanju dvojke na Granadu i Ajaks.

MOLDE – GRANADA (ČETVRTAK, 18.55), DVOJKA 2,40

Čini se da je Granada na pragu četvrtfinala Lige Evrope i da samo čudo može da je spriječi da ne nastavi takmičenje. U prvom meču u Andaluziji bilo je 2:0 za domaćina. Revanš se ne igra u Moldeu u Norveškoj već u Budimpešti na Puškaš areni. Šampionat u ovoj skandinavskoj državi još nije počeo, dok je Primera u punom jeku, pa je i to još jedan plus u korist španskog predstavnika. U prvom meču ova dva tima crveni karton je dobio Norvežanin Martin Elingsen, vezista Moldea.

*Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detaljima OVDJE.

JANG BOJS – AJAKS (ČETVRTAK, 21.00), DVOJKA 2,15

Šampion Švajcarske je prošle nedjelje dugo odolijevao u Amsterdamu. Do 62. minuta nije bilo golova, a onda su Klasen, Tadić i Brobi donijeli lijepu prednost Kopljanicima pred revanš u Bernu. Ajaks je blizu titule u Holandiji, igra odlično, dok je Jang Bojs u krizi, nije dobio već pet mečeva u nizu. Iako posljednjih godina žuto-crni dominiraju u Švajcarskoj imaju čak četiri uzastopna remija u Super ligi Švajcarske.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

*Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.ba, provjeri ga svakog ponedjeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svijetu u Mozzartu. Registraciju za onlajn klađenje možete započeti ovdje.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svijetu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije