Luka Modrić: Samo sam se jednom kladio i krivo sam uplatio

Radiosarajevo.ba
Luka Modrić: Samo sam se jednom kladio i krivo sam uplatio
Foto: EPA-EFE / Luka Modrić

Luka Modrić, kapiten reprezentacije Hrvatske i zvijezda Real Madrida, dao je intervju za francuski „L’Equipe“, u kojem je otkrivao da je bio uvjeren da će Cristiano Ronaldo ostati u ovom klubu.

“Kada su krenule glasine da Ronaldo odlazi u Juventus, u svlačionici Reala otvorili smo kladionicu. Ja sam se kladio da ostaje i izgubio. Bio sam siguran kako nema šanse da će otići. Ali odlučio je suprotno i ima pravo na to, kao što svatko donosi odluke koje smatra da su dobre za njega”, kazao je Modrić, prenosi Max portal.

Novinari najuglednijeg francuskog sportskog dnevnika od Modrića su tražili da se usporedi s Ronaldom, a on im je ovako odgovorio:

“Ja sam stidljiva i rezervirana osoba. Ne volim previše izlaganja medijima i to radim samo onoliko koliko moram. Ronaldo je nogometaš s potpuno druge razine pa je samim tim i na drugom medijskom levelu. Ja pak preferiram jednostavnost.”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije