Miralem Pjanić završio pregled: Italijani objavili težinu povrede reprezentativca BiH

Radiosarajevo.ba
Miralem Pjanić završio pregled: Italijani objavili težinu povrede reprezentativca BiH
Foto: Juventus / Miralem Pjanić

Miralem Pjanić nije teže povrijeđen. Vijest koja je obradovala čelnike Juventusa, ali i selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Duška Bajevića stigla je danas iz Torina.  

Naš reprezentativac je napustio kliniku J Medical oko 12 sati, gdje je obavio detaljne preglede nakon što se jučer povrijedio na meču protiv Brescie (2:0). Juventus je oko 15 sati javio - nije riječ o težoj povredi i pauzirat će 10 dana. 

U Torinu su se sada okrenuli oporavku Pjanića kako bi bio spreman za utakmicu protiv Lyona, gdje će Juventus za deset dana igrati protiv Olympiquea u sklopu prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

Pogledajte kako je Pjanić napustio kliniku J Medical nakon pregleda: 

Podsjetimo, u Juventusu je otvorena istraga kako bi se vidjelo ko je krivac za povredu reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji je duel protiv Brescie treba gledati s tribina. 

"Pjanić uopće nije trebao igrati protiv Brescie. On je trebao pauzirati nakon što je zbog povrede napustio meč Kupa Italije protiv Milana. Ko je krivac", piše ugledni Tuttosport, prenosi Fox Sports.

Prema informacija do kojih smo došli, u NSBiH su se već raspitivali o povredi Pjanića i dobili su informaciju da neće duže pauzirati

Do meča sa Sjevernom Irskom ima više od mjesec. Susret je zakazan za 26. mart, 20.45 sati na Bilinom polju. 

U svaklom slučaju, lijepa vijest iz Torina.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije