Pjanić s polaznicima Juventus Akademije: Morate raditi i vjerovati u sebe

Anadolija
Pjanić s polaznicima Juventus Akademije: Morate raditi i vjerovati u sebe
/ Anadolija
Fudbaler Juventusa Miralem Pjanić iskoristio je okupljanje reprezentacije BiH za posjetu 'Juventus Akademiji' na Ilidži gdje se družio s mladim polaznicima koji su mu tom prilikom uručili i tortu.

"I ja sam isto tako, kao i vi, trenirao i uvijek sam sanjao da budem fudbaler i da budem u najvećim klubovima i uvijek sam puno radio i slušao trenere. To je dug put, ali sve je moguće. Ako volite fudbal, morate vjerovati u sebe, da niko nije bolji od vas, da morate marljivo trenirati. Ako tako budete radili, imate dobre šanse da igrate na najvećim stadionima i u najvećim klubovima svijeta. U životu je sve moguće, morate samo u to vjerovati", rekao je Pjanić polaznicima.

Istakao je kako Juventus Akademija mladim talentima pruža priliku da se dokažu i da možda jednog dana zaigraju i u Italiji.

"Lijepo je biti sa djecom koja igraju fudbal. Ova Akademija daje mogućnost toj djeci da se dokažu, pošto imaju sigurno dobre trenere. Imat će mogućnost ako imaju veliki kvalitet i da se dokažu u Juventusu u Italiji. Ovo je lijepa priča i pozitivna za svu djecu", kazao je Pjanić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije