Minhen: Hasan Salihamidžić pozvao trkače na Jablanički polumaraton

3
Radiosarajevo.ba
Minhen: Hasan Salihamidžić pozvao trkače na  Jablanički polumaraton
Foto: PrtScr / Hasan Salihamidžić

Legendarni bosanskohercegovački nogometaš Hasan Salihamidžić i sportski direktor Bayerna veoma se rijetko obraća našoj javnosti.

Međutim, večeras je to učinio iz veoma važnog razloga.

Popularni Braco se javio iz Minhena kako bi pozvao trkače na Jablanički polumaraton koji će se održati u njegovom rodnom gradu 15. maja.

"Pozdrav iz Minhena. Velika mi je čast biti ambasador Jablaničkog polumaratona. Vrlo mi je drago da je Jablanica dobila tako lijepu manifestaciju. Jablanica je moj grad za koji me vežu vrlo lijepa sjećanja, moje djetinjstvo. Moji roditelji, moja sestra, moja porodica žive tu.

Normalno da podržavam svaki sport koji ima za cilj zdrav način života, i trčanje je jedan od tih sportova. Mogu da vam kažem da sam u Jablanici svoje prve trkačke korake u karijeri napravio i zato mi je drago da mogu da podržim jedan takav događaj.

Ja se nadam da ću u budućnosti i ja jednu takvu trku zajedno sa svima vama otrčati. Zato vas pozivam sve, pogotovo trkače rekreativce na Jablanički polumaraton. Puno pozdrava iz Minhena još jednom, vaš Hasan Salihamidžić", poručio je Salihamidžić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije