Milenković pohvalio Slobodu, navijači oduševljeni pobjedom na Tušnju

0
Radiosarajevo.ba
Milenković pohvalio Slobodu, navijači oduševljeni pobjedom na Tušnju
Foto: Scsport.ba / Nikica Milenković pohvalio igru FK Slobode

Trener FK Rudar iz Prijedora Nikica Milenković u izjavi je nakon poraza od FK Slobode čestitao je domaćinu na zasluženoj pobjedi.

Sloboda je u prvom poluvremena imala veliku inicijativu, no tek u 80. minuti srušila je novajliju u ligi, piše SCsport.ba.

Tokom najvećeg dijela susreta FK Sloboda je bila bolji tim, ali problem je bio kako doći do pogotka što je na kraju i uspjelo nakon akcije Ajdina Mujagića i Mirsada Ramića, koji su u igru ušli sa klupe.

I trener gostiju je pohvalio igru Slobode, a navijači nakon pobjede nisu krili oduševnjenje na Tušnju.

“Ja želim pohvaliti Slobodu jer je u prvom poluvremena imala inicijativu. Imali smo problem u stvaranju igre, ali smo imali jednu šansu u prvom dijelu, ali je nismo iskoristili. U drugom dijelu smo napravili izmjene, imali dvije tri situacije u kojima smo mogli povesti prije Slobode”, istakao je Milenković.

“Ipak, nogomet se igra zbog golova i ja Slobodi čestitam. Imamo opet priliku da se dokažemo, teško je dati gol. Ako ne daš gol u gostima, ne možeš ni pobijediti. Trebamo se dobro spremiti za Široki koji je poletna i mlada ekipa. I današnja utakmica je bila dosta brza, ako nisi blizu rivala, čim kasniš, praviš problem sebi i dolaziš u takvu situaciju”.

Navijači FK Slobode nakon pobjede od 1:0 nisu krili oduševljenje na Tušnju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije