Sinišu Mihajlovića pogodile kritike: Djeca su mi prenijela koronu, pazio sam se

Radiosarajevo.ba
Sinišu Mihajlovića pogodile kritike: Djeca su mi prenijela koronu, pazio sam se
Foto: Profimedia / Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović, trener Bologne, nalazi se u karantinu nakon što je 23. augusta objavio da je pozitivan na koronavirus.

Mihajlović je prošle godine pobijedio leukemiju, a zbog vlastite sigurnosti, neće voditi svoj klub na pripremama.

"Ništa loše nisam napravio ili nešto što je zabranjeno ili nije trebalo. Bio sam veoma shrvan kad sam čuo razne kritike upućene meni i mojoj porodici. Poštovao sam sva pravila i mjere dok sam bio na odmoru. Ipak, noćni klubovi su bili otvoreni i moja djeca su išla tamo, ja im to nisam mogao zabraniti. Mislim da su mi djeca prenijela koronavirus jer su oni bili prvi pozitivni, a sada su negativni", rekao je Mihajlović, prenosi Meridiansport.

Mihajlović je propustio pripreme i prošlog ljeta nakon što mu je dijagnosticiran leukemija pa je tri mjeseca proveo u bolnici te vezu s klubom održavao putem video-linkova.

Mihajlović će se nakon što izađe iz samoizolacije moći vratiti treninzima, Bolognu u prvom kolu Serije A 20. septembra očekuje težak ispit na gostovanju kod Milana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije