Messi progovorio: Evo u čemu je problem Barcelone

0
Anadolija
Messi progovorio: Evo u čemu je problem Barcelone
Foto: EPA-EFE / Messi

Postizanje gola kojeg sam posvetio Diegu Maradoni ostat će mi kao lijepa uspomena, rekao je Lionel Messi, fudbaler Barcelone i reprezentativac Argentine.

Messi je pogodak protiv Osasune (4:0) u 11. kolu Primera lige Španije 29. novembra posvetio slavnom sunarodniku koji je preminuo četiri dana ranije u 61. godini života.

Poseban dan. Bio sam u prilici da mu posvetim gol i na taj način odam počast. Postizanje gola u čast Maradoni ostat će mi kao lijepa uspomena, jer Diego više nije s nama”, istakao je Messi, prenosi Anadolu Agency (AA).

Smatra kako se forma Barcelone diže i pored loših rezultata u Primeri, gdje su tek petoplasirani te uz utakmicu više zaostaju čak osam bodova za liderom Atletico Madridom.

Mišljenja je da je ”katalonski gigant” trebao pobijediti u nekoliko prvenstvenih utakmica, uključujući i El Clasico protiv Reala (1:3). To se nije dogodilo, kako kaže, zbog problema sa realizacijom pa naglašava da ”Barca” stvara puno prilika na utakmicama ”što je dobro”.

Kakvu će realizaciju imati u narednom veču, vidjet ćemo već večeras, kada će Barca omjeriti snage s Valladolidom. 

Ova utakmica u ponudi je sportske kladionice MOZZART

Kvota na ponjedu Valladolida je 6.00, a barcelone 1.55. Kvota na remi je 4.20

Kompletnu ponudu možete pogledati na OVOM linku. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije