Mehmed Janjoš: Veliko hvala našim divnim navijačima

Radiosarajevo.ba
Mehmed Janjoš: Veliko hvala našim divnim navijačima
Fudbalski klub Sarajevo slavio je u 20. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Fudbalskog kluba Olimpic na stadionu Otoka rezultatom 1:0.

Nakon utakmice, predstavnicima medija su se obratili treneri oba tima. Trener Sarajeva Mehmed Janjoš bio je jako zadovoljan borbenošću koju je njegov tim pokazao na Otoci.

"Bila je ovo jako zahtjevna utakmica, a protivnik je bio odličan. Ipak, ja mislim da smo mi, kad se sve sabere, kontrolisali meč i došli do zaslužene pobjede. Moram se zahvaliti ovim divnim navijačima koji su nam pomagali tokom svih 90 minuta. Sada idemo dalje, želimo da idemo u nove pobjede. Veliki je podstrek ova pobjeda pred težak raspored, da nastavimo sa što boljim igrama i rezultatima. Bit će teško, ali nadam se da ćemo na kraju uspjeti ostvariti svoje ciljeve", istakao je trener Sarajeva Mehmed Janjoš.

Trener domaćeg tima Faruk Kulović nije bio zadovoljan konačnim ishodom utakmice.

"Pad koncentracije na sredini terena urodio je pogotkom. Čestitam ekipi Sarajeva na pobjedi, mi se moramo sada okrenuti sebi i otklanjati nedostatke. Neshvatljive su mi greške koje su pojedinci napravili, jer smo imali solidnu igru i mogli smo ostvariti jako pozitivan rezultat", istakao je Faruk Kulović nakon utakmice.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije