Mehmed Janjoš: Možda smo bili malo bliže pobjedi, neriješeno ipak najrealnije

Radiosarajevo.ba
Mehmed Janjoš: Možda smo bili malo bliže pobjedi, neriješeno ipak najrealnije
Fudbaleri Sarajeva i Zrinjskog odigrali su večeras derbi 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a susret je završen rezultatom 0:0.

Nakon utakmice prisutnim predstavnicima medija obratili su se Mehmed Janjoš i Blaž Slišković.

"Utakmica je bila prava prvenstvena. Zrinjski je u prvom poluvremenu izašao visoko i zadavali su nam probleme u kotroli igre. Imali smo i jedanaesterac koji nismo iskoristili i onda smo se dogovorili da u drugom poluvremenu krenemo malo rizičnije, ali nas je Zrinjski osujetio. Možda smo bili malo bliže pobjedi, ali najrealniji rezultat je neriješeno", rekao je Janjoš.

"Otvorena utakmica. Mi smo došli da pokušamo pobijediti, ali bili smo svjesni da će biti teško. Imali smo namjeru da igramo, a ne da se zatvorimo. Željeli smo igrati od prve minute konstruktivno i slaviti, ali i protivnik naš se nešto pitao. Sarajevo je također igralo otvoreno i mislim da smo mogli vidjeti kvalitetnu utakmicu. Bilo je i prilika i uzbuđenja i mislim da svi gledatelji mogu biti zadovoljni", rekao je Slišković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije