Manchester City razbio Real Madrid: Građani na megdan Džeki i Interu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ha ja

E lako im je sad kad su im africki samani skinuli kletvu, sto niste ranije dosli u finale. Mada se jos uvijek tu nesto pita i inter, bice bunker i igra na kontre.

sanjao sam san

85min, rezultat 1:1, blizi se kraj utakmice, obje ekipe taktiziraju i cekaju sudijski zvizduk za produzetke. Krenula je serija izmjena da se sto prije dodje do 90te minute. U igru ulazi Edin Dzeko. Sudija oznacava dodatne 4min igre. Na terenu nista novo, ceka se posljednji sudijaki zvizduk. Ipak, korner za Inter, i posljednja prilika, vec je 95min, sudij pogledava na sat. Komesanje, koskanje, prekid jer sudija dodjeljuje zute kartone, rasprava. Ulazi se u 96min, stekli su se uslovi za posljednji ubacaj i kraj. Calhanoglu ubacuje loptu u srce peterca, ***va je...Dzeko skace najvise, zahvata loptu glavom i goooool, goooool gooooool, pod precku, golman je bio nemocan, Inter je prvak Evrope. Igraci Citya zahtjevaju VAR, tvrde da je Dzeko pri skoku napravio faul, sudija je stao. Pokazuje na centar, kraaaaj. EDIN DZEKO JE DONIO TITULU INTERU, presudivsi bivsem klubu.

rusmir, de ne kaki

85min, rezultat 1:1, blizi se kraj utakmice, obje ekipe taktiziraju i cekaju sudijski zvizduk za produzetke. Krenula je serija izmjena da se sto prije dodje do 90te minute. U igru ulazi Edin Dzeko. Sudija oznacava dodatne 4min igre. Na terenu nista novo, ceka se posljednji sudijaki zvizduk. Ipak, korner za Inter, i posljednja prilika, vec je 95min, sudij pogledava na sat. Komesanje, koskanje, prekid jer sudija dodjeljuje zute kartone, rasprava. Ulazi se u 96min, stekli su se uslovi za posljednji ubacaj i kraj. Calhanoglu ubacuje loptu u srce peterca, ***va je...Dzeko skace najvise, zahvata loptu glavom i goooool, goooool gooooool, pod precku, golman je bio nemocan, Inter je prvak Evrope. Igraci Citya zahtjevaju VAR, tvrde da je Dzeko pri skoku napravio faul, sudija je stao. Pokazuje na centar, kraaaaj. EDIN DZEKO JE DONIO TITULU INTERU, presudivsi bivsem klubu. ka sanjao sam san

fudo

ka rusmir, de ne kaki ******m te Deen na svoj koorchich

/ Najnovije