Magija "Malog princa": Maestralnim golom iz slobodnjaka Pjanić slomio Milan

Radiosarajevo.ba
Magija "Malog princa": Maestralnim golom iz slobodnjaka Pjanić slomio Milan
EPA / Miralem Pjanić
U okviru četvrtine finala Coppa Italie na Juventus Stadiumu u Torinu igra se pravi italijanski derbi, u kojem snage odmjeravaju Juventus i Milan.

Iako Juventus Milanu bježi velikih jedanaest bodova na tablici u prvenstvu, sjajnu utakmicu u ovkiru Coppa Italie gledamo večeras u Torinu. Miralem Pjanić, kao i u većini utakmica ove sezone, zaigrao je od prve minute, u želji da svom timu donese novu pobjedu koja bi značila prolazak u polufinale Kupa.

Nakon što je Dybala pogodio u 10. minuti za vodstvo Juventusa od 1:0, Pjaniću je bilo potrebno samo još deset minuta da donese povećanje prednosti svom timu, na opće oduševljenje navijača.

Igrao se 21. minut i nakon što je načinjen faul na ivici Milanovog kaznenog prostora ukazala se prilika za magični šut Malog princa. Vrlo brzo ovu priliku Pjanić je pretvorio u gol, sjajno matiravši nemoćnog Donnarummu koji je u samo 20 minuta dva puta vadio loptu iz svoje mreže.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije