Luka Modrić dobio ponudu iz Saudijske Arabije: Da li će ići putem Cristiana Ronalda?

0
Radiosarajevo.ba
Luka Modrić dobio ponudu iz Saudijske Arabije: Da li će ići putem Cristiana Ronalda?
Foto: EPA - EFE / Luka Modrić

Fudbaler Real Madrida i reprezentacije Hrvatske Luka Modrić mogao bi krenuti putem bivših saigrača Cristiana Ronalda i Karima Benzeme. 

Naime, prema pisanju španskih medija, Luka Modrić je dobio veliku ponudu iz Saudijske Arabije. Još uvijek nije objavljeno koja je cifra u pitanju, ali vjerovatno se radi o stotinama miliona eura. 

Modrić još uvijek nije potpisao novi ugovor s Kraljevima. Već nekoliko godina se nagađa da će 37-godišnjak napustiti Madrid, a sada je ta priča još ozbiljnija, dolaskom Judea Bellinghama u špansku prijestolnicu. 

Udes na Stupu: Učestvovala tri automobila

Udes na Stupu: Učestvovala tri automobila

Sada su u igri i klubovi iz Saudijske Arabije, koji raspoložanu nevjerovatnim budžetima, potpomognuti kraljevskom porodicom koja želi da ova zemlja 2030. godine ugosti Svjetsko prvenstvo

Ništa još uvijek nije potvrđeno, ali Modrić bi mogao uraditi potez sličan bivšim saigračima. Cristiano Ronaldo i Karim Benzema su već u Saudijskoj Arabiji, gdje zarađuju basnoslovne cifre

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije