Luis Enrique razočarao navijače Real Madrida: 'Kylian Mbappe bi se mogao predomisliti'

0
Radiosarajevo.ba
Luis Enrique razočarao navijače Real Madrida: 'Kylian Mbappe bi se mogao predomisliti'
Foto: Twiiter / Luis Enrique

Francuski nogometaš Kylian Mbappé poručio je kako napokon želi napustiti Paris-Saint Germain i svoje znanje iskušati u nekoj drugoj evropskoj ligi, najvjerovatnije onoj u Španiji.

Ipak, PSG se neće tako lako predati budući da je uprava ovog kluba i to preko Luisa Enriquea poručila da ima recept prema kojem planira zadržati sjajnog Francuza.

Iako će za njegovu realizaciju biti potrebno pravo malo čudo, Enrique smatra kako osvajanje četiri trofeja u aktuelnoj sezoni mogu promijeniti mišljenje najboljeg pojedinca tima.

Snimak haosa u Skupštini: Brnabić u centru pažnje

Snimak haosa u Skupštini: Brnabić u centru pažnje

“Nadam se da će se Kylian predomisliti. Zamislimo da osvojimo sve četiri titule u ovoj sezoni, a on u zadnji tren donese odluku o ostanku. A šta ako odluči da će ostati, da je Pariz njegov dom? Zašto ne? Vidjet ćemo”, rekao je Enrique.

Real Madrid se pominje kao izgledna destinacija za prekaljenog golgetera i jednog od najboljih nogometaša današnjice, ali, naučeni iz prošlosti, navijači ovog tima žele pričekati sa euforijom povodom njegovog dolaska.

Ukupno je Mbappé za Paris Saint-Germain postigao 250 golova i upisao 106 asistencija u 297 odigranih utakmica. Konkretno ove sezone, zabio je njih 38 na 37 utakmica, piše Sport AM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije