Ljubav od obdaništa: Antonella je Messijeva najveća podrška

Radiosarajevo.ba
Ljubav od obdaništa: Antonella je Messijeva najveća podrška
Lionel Messi i ove sezone igra fantastično. U pet odigranih kola u španskoj La Ligi postigao je devet golova, koliko su postigli i svi fudbaleri madridskog Reala.

Odlično je Messi otvorio i sezonu u Ligi prvaka, postigao je dva gola protiv Juventusa i čini se da će Argentinac i ove sezone rušiti rekorde. Sve je lakše kada imate podršku, a veliku podršku jedan od najboljih fudbalera svijeta svih vremena sigurno ima i od svog životnog saputnika.

Messi je ovog ljeta uplovio u bračne vode, a slavni Argentinac oženio je svoju ljubav iz djetinjstva i dugogodišnju djevojku Antonellu Roccuzzo. Krajem juna Lionel i Antonella stali su na ludi kamen, a par već ima dvoje djece, jednogodišnjeg Matea i četverogodišnjeg Thiaga.

Prema pisanju španskog AS-a, Lionel i Antonella Messi sada očekuju i treće dijete, a ova vijest objavljena je krajem augusta. Osvajač pet zlatnih lopti odrastao je u nešto siromašnijem dijelu Rosarija s dva brata i sestrom, a Antonella Roccuzzo bila je rodica Messijevog bliskog prijatelja.

Lionel_Messi_supruga_Facebook.jpg - undefined

Lionel i Antonella bili su u bliskoj vezi tokom djetinjstva, a potom je Messi otišao da igra u Španiju kao tinejdžer. Nakon što se Messi krajem 2000-ih vratio u rodni Rosario zbog smrti bliskog prijatelja u saobraćajnoj nesreći, ljubav ovo dvoje mladih ljudi opet je procvjetala. Ubrzo se Antonella preselila u Barcelonu, a ovog ljeta najpoznatiji bračni par Rosarija odlučio je ozvaničiti svoju ljubav.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije