Lionel Messi se ženi, a svi pričaju o svadbenom meniju

Radiosarajevo.ba
Lionel Messi se ženi, a svi pričaju o svadbenom meniju
Slavni fudbaler Lionel Messi krajem mjeseca će se vjenčati s dugogodišnjom djevojkom Antonellom Roccuzzo.

Vjenčanje će biti održano 30. juna u Rosariju, njihovom rodnom gradu u Argentini. Kompleks u kome je događaj organiziran čuvat će 200 agenata. Veliki ekran bit će postavljen izvan kompleksa na kome će zainteresirani fanovi moći pratiti šta se dešava na vjenčanju.

Očekuje se veliki broj zvijezda, kao cijeli tim fudbalskog kluba Barcelona (Luis Suarez, Neymar, Ivan Rakitić...). Mediji pišu kako na svadbi neće biti Gerard Pique jer se navodno njegova partnerica Shakira ne slaže s mladom.

Par je tražio od gostiju da ne kupuju darove, već da doniraju njegovoj dobrotvornoj Leo Messi Fondaciji koja pomaže djeci da dobiju zdravstvenu zaštitu, obrazovanje, igraju sport... 

Spekulira se da će se na slavlju pojaviti i legendarni Diego Maradona. 

Argentinski mediji došli su do menija s vjenčanja, koji je izazvao brojne komentare na društvenim mrežama jer se radi većinom o mesu. Od hladnih predjela gosti će moći da biraju između raznih vrsta šunki i sireva, dok će glavno jelo takođe biti mesnato - argentinski stek, začinjene kobasice i pileće meso na riži. Za one koji nisu ljubitelji mesa osiguran je suši odjeljak. 

messi_meni_twitter.JPG - Lionel Messi se ženi, a svi pričaju o svadbenom meniju

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije