Liverpool nudi 150 miliona eura za zvijezdu Real Madrida

0
Radiosarajevo.ba
Liverpool nudi 150 miliona eura za zvijezdu Real Madrida
Foto: Twitter / Real Madrid

Liverpool je spreman izdvojiti vrtoglavih 150 miliona eura kako bi u svoje redove doveo zvijezdu Real Madrida Federica Valverdea, javlja španski El Debate.

Prema informacijama koje imaju novinari ovog lista, Liverpool je krenuo u akciju dovođenja urugvajskog reprezentativca Federica Valverdea i neće žaliti novac kako bi ga angažirao.

"Englezi su spremni platiti 150 miliona eura za Fedea Valverdea. Problem je, međutim, što igrač ne želi napustiti Madrid, a i Real ga želi zadržati", naglašava El Debate.

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima

Međutim, ponuda od 150 miliona eura mogla bi promijeniti mišljenje Reala. Madriđani će imati dosta troškova u ljetnom 'mercatu', a ovakva ponuda za 25-godišnjaka gotovo sigurno nikad više neće doći. Valverde ima još petogodišnji ugovor s Realom. 

Valverde je vrlo zahvalan igrač. Omiljen je i vrlo cijenjen u klubu i ostaje za vidjeti hoće li 'Los Blancosi' na kraju ipak odbiti izdašnu ponudu Liverpoola. Nekoliko poznatih europskih timova također je izrazilo interes za nogometaša čija se vrijednost procjenjuje na više od 100 miliona eura.

Osvojio je Valverde brojne trofeje s 'Kraljevima'. Ukupno je odigrao 246 utakmica za klub i ima učinak od 19 pogodaka i 23 asistencije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije