LIPO Park: Sastaju se Schaffhausen i Grasshopper

0
Radiosarajevo.ba
 LIPO Park:  Sastaju se  Schaffhausen i Grasshopper
FOTO: Facebook / FC Schaffhausen

Danas se igra vrlo animljiva utakmica Švajcarske Druge lige između Schaffhausena i Grasshoppersa. Utakmica počinje u 20.00 sati.

Domaća ekipa, se trenutačno nalazi na četvrtojpoziciji u šampionatu, a na domaćem terenu igraju fantastično, pošto imaju osam pobeda,tri neriješene i samo tri poraza, uz gol razliku od 28 postignuta i 17 primljenih golova. Oni su jedna vrlo zabavna ekipa koja vrlo često igra efikasne utakmice na kojima se vidi dosta pogodaka.

Njihovi protivnici, ekipa Grasshoppera se nalaze na prvoj poziciji, a na gostujućim utakmicama ove sezone imaju skor od šestbpobjeda, tri neriješene i četiri poraza, uz gol razliku od 19 postignutih i 18 primljenih golova. Kao što se može vidjeti iz ovoga, oni su trenutni lideri šampionata i gotovo sigurno će se vratiti u najbolji rang takmičenja.

Kladionica MOZZART je za ovu utakmicu ponudila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Schaffhausena 2,75, neriješeno 2,80, a na pobjedu Grasshoppersa 2,75

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije