Liga prvaka: Crvena zvezda vodila, pa spašavala bod protiv Young Boysa

1
Radiosarajevo.ba
Liga prvaka: Crvena zvezda vodila, pa spašavala bod protiv Young Boysa
Foto: EPA - EFE / Isječak s utakmice Crvena Zvezda - Young Boys

Odigrano je osam mečeva Lige prvaka, a najzanimljiviji rezultat viđen je u Engleskoj, gdje je Newcastle s lakoćom pobijedio favorizirani PSG, 4:1. 

U grupi E, pobjede je ostvario Atletico Madrid nad Feyenoordom (3:2) u ranijem terminu, dok je Lazio na samom kraju meča pobijedio Celtic, a rezultat je bio 1:2. 

U grupi F, Newcastle je relativno lagano pobijedio francuskog prvaka PSG, 4:1. U drugom meču, Borussia Dortmund i Milan su podijelili bodove uz najnepopularniji rezultat u nogometu, 0:0

Pogledajte kakva atmosfera vlada na koncertu Amire Medunjanin

Pogledajte kakva atmosfera vlada na koncertu Amire Medunjanin

U grupi G, Manchester City je pobijedio RB Leipzig na gostujućem terenu, a rezultat je glasio 3:1. Crvena zvezda je imala vodstvo protiv Young Boysa, a onda u posljednjim minutama spašavala bodove, te je na kraju rezultat glasio 2:2

Za kraj, u grupi H, Barcelona je došla do sva tri boda na gostovanju protiv Porta, 0:1. U ranijem terminu, nakon velikog preokreta, Shakhtar Donetsk je pobijedio Royal Antwerpen, a rezultat je glasio 2:3. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije