Leteći magarci srušili Inter, Napoli se spašavao u Pescari

Radiosarajevo.ba
Leteći magarci srušili Inter, Napoli se spašavao u Pescari
Prvo kolo talijanske Serie A kompletirano je večeras. Milanski Inter upisao je poraz na gostovanju kod Chieva, dok je Napoli spašavao bod u Pescari.

Chievo je u Veroni slavio protiv Intera rezultatom 2:0. Golove za Leteće magarce postigao je Valter Birsa u 49. i 81. minuti susreta. Palermo je poražen od Sassuola na domaćem terenu rezultatom 1:0, a Mato Jajalo nije upisao nastup.

Napoli je na gostovanju kod Pescare izvukao jedan bod. Sarrijeva ekipa gubila je 2:0, ali je golovima Mertensa ipak izbjegla poraz. Atalanta i Lazio odigrali su najbolji susret kola. Slavio je Lazio u Bergamu, rezultatom 4:3. Zukanović je igrao do 79. minute za Atalantu, dok je Lulić susret propustio zbog povrede.

U ostalim duelima, Bologna je slavila protiv Crotonea 1:0, Sampdorija se u Genovu vratila s tri boda nakon trijumfa nad Empolijem (1:0). Genoa je bika bolja od Cagliarija rezultatom 3:1.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije