Lennon: Jako su dobra ekipa, ali imali su nekoliko poljoprivrednih startova

Radiosarajevo.ba
Lennon: Jako su dobra ekipa, ali imali su nekoliko poljoprivrednih startova
FOTO: EPA / Neil Lennon

Fudbalski klub Sarajevo sinoć je poražen u revanš susretu Lige prvaka na Celtic Parku rezultatom 2:1 i s ukupnih 5:2 Škoti su prošli dalje.

Trener Celtica Neil Lennon pohvalio je Bordo tim, ali se požalio na nekoliko oštrih startova ekipe s Koševa, javljaju mediji s Otoka.

"Oni su jako dobra ekipa. Mislim da smo jako dobro igrali i odigrati tako dobro dvije utakmice protiv tako velike, jake, fizički dobre ekipe je dobar rezultat. Jako sam zadovoljan sa nastupom ekipe. Nije savršeno, to je jasno, ali mislim da smo bili odlični. Pobjeda ukupnim rezultatom 5:2 je jako dobra", rekao je Lennon i dodao:

"Mislim da smo odigrali odlično, posebno u prvom pluvremenu. Žalim zbog primljenog pogotka i to kada smo imali kontrolu nad utakmicom. Drago mi je da smo zadržali disciplinu, to je jako važno u kvalifikacijama. Ne želite izgubiti nikoga zbog suspenzije. Sarajevo je imalo nekoliko poljoprivrednih startova. Zaslužili su jedan crveni karton. Faul nad McGregorom je bio izuzetno oštar. Sudije ipak nekada ne vide utakmicu kao što to mi vidimo. Ne želimo povrede u ovoj fazi takmičenja. Bit će par udaraca i modrica sutra, ali nadam se ništa ozbiljno", istaknuo Lennon.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije