Lendrić: Neriješeno je za oba tima dobar rezultat

Radiosarajevo.ba
Lendrić: Neriješeno je za oba tima dobar rezultat
Završen je 109. prvenstveni vječiti derbi, koji su danas na stadionu "Asim Ferhatović - Hase" odigrali FK Sarajevo i FK Željezničar. Još jednom smo imali priliku da gledamo sjajan duel ove dvije ekipe na Koševu, ali nažalost bez golova.

Ivan Lendrić, koji je na današnjem susretu bio jedan od najboljih pojedinaca u timu Željezničara po završetku utakmice je prokomentirao konačni rezultat susreta, ali i igru oba tima u oba poluvremena. Iako je zamijenjen pred kraj susreta, kada je u 88. minuti umjesto njega na teren istrčao Nikolić, Lendrić je zaista bio pokretačka mašina Željezničara na današnjoj utakmici.

Pored njega, u ime danas gostujućeg tima, utakmicu je prokomentirao i Aleksandar Kosorić, koji je napravio danas dobar posao u odbrani svog tima. On je ovom prilikom kazao kako je ovo zadovoljavajući rezultat za obje ekipe i kako se Željezničar vraća na vrh tabele, tamo gdje mu je i mjesto.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije