Legenda Želje: Nemam veze s pucnjavom!

Radiosarajevo.ba
Legenda Želje: Nemam veze s pucnjavom!
/ printscreen
Početkom augusta u Beogradu se desio napad na 29-godišnjeg Nikolu Lakušića. Njemu je, dok je sjedio u bašti kafića u Krunskoj ulici, s uperenim pištoljem prišao Stefan Mićić u društvu još jedne osobe, za koju se pretpostavlja da je Stefan Mihajlović.

Lakušić je skočio na Mićića i poslije hrvanja mu iz ruku oteo pištolj, kojim ga je upucao. Tom prilikom lakše je ranjena i T. P.

Lakušić je završio u pritvoru, u kom se još nalazi, dok lakše ranjeni Mićić odbija da kaže s kim je bio tog dana i da li je po nečijem nalogu napao mladića u centru Beograda.

Prenijela se informacija da je naručilac napada Radmilo Mihajlović, legenda FK Željezničar. Navodni Mićićev pomagač Stefan Mihajlović je zapravo sin bivšeg golgetera Želje, Dinama i Bayerna.

Radmilo Mihajlović je demantovao navode da ima veze s pucnjavom, pogotovo tvrdnje da je angažovao plaćenike da povrijede navodnog ljubavnika njegove supruge Zorice.

"Nikad nisam imao pištolj, niti sam ikad pucao. To nije niko iz moje familije. Možda je to neki drugi Mihajlović, znate li koliko je ljudi s tim prezimenom u Srbiji? Isto me je pitao i jedan drug da li sam to ja?! Ma šta vam je, ljudi, kakve to veze ima sa mnom. Moj sin Stefan ne poznaje nikakvog Stefana Mićića, niti su se ikad družili, niti ja poznajem tog čovjeka. Kakav crni naručilac, to su sve izmišljotine i nagađanja", izjavio je Radmilo Mihajlović za beogradski Informer.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije