Legenda Manchester Uniteda ismijavala mrske rivale, najveća Pepova greška mu ‘spustila‘

1
Radiosarajevo.ba
Legenda Manchester Uniteda ismijavala mrske rivale, najveća Pepova greška mu ‘spustila‘
Foto: Screenshot/Twitter / Kolaž / Gary Neville

Bivši nogometaš Manchester Uniteda Gary Neville, aktualni stručni komentator Sky Sportsa, na sebi je svojstven način prokomentarisao nedavnu pobjedu Liverpoola, a ispadanje Chelseaja iz Carabao kupa.

"Igrali su Kloppovi klinci protiv milijardu funti vrijednih 'bottlejobsa' (bos. osobe s nestručno obojenom kosom). Nemam nikakvih simpatija za igrače Chelseaja", rekao je Neville aludirajući na frizure nogometaša londonskog kluba.

Sinoć mu se sve rečeno - vratilo. Upravo ti, 'bottlejobsi', slavili su (4:3) preokretom protiv njegovog Manchester Uniteda u najluđoj utakmici sezone. Jamie Carragher, njegov mrski rival iz igračkih dana i sadašnji kolega s televizije, zbog toga ga je 'bocnuo' na društvenim mrežama.

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Godišnjica prvog poslijeratnog derbija na Grbavici

Crveni đavoli su, podsjetimo, imali tri boda na Stamford Bridgeu sve do 100. minute kada je Dalot srušio Maduekea, a Palmer uspješno realizirao drugi jedanaesterac na utakmici. Ali ni to, na žalost navijača Manchester Uniteda, nije bio kraj drame... Samo minutu kasnije Palmer je primio loptu nakon kornera i uz pomoć odbijanca zabio za potpuni preokret i rapsodiju na stadionu.

Igrač kojeg je Pep Guardiola pustio u Chelsea došao je do brojke od 16 ligaških golova u sezonu približivši se tako Erlingu Haalandu (18) na listi najboljih strijelaca lige, prenosi Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije