Otpisana zvijezda Manchester Uniteda pravi neočekivan potez

0
Radiosarajevo.ba
Otpisana zvijezda Manchester Uniteda pravi neočekivan potez
Foto: EPA - EFE / Mason Greenwood

Mason Greenwood (22) ovu sezonu provodi u španskom Getafeu, gdje nastupa na posudbi iz Manchester Uniteda koji na njega više i definitivno ne računa.

Greenwood u dresu madridske momčadi igra zaista fantastično, pa se zbog toga našao na meti klubova poput Barcelone i Juventusa.

Jasno je da od povratka na Old Trafford po isteku posudbe ovog ljeta neće biti ništa, te su mnogi vjerovali kako će još uvijek odličnog ofanzivca gledati u nekom moćnom klubu.

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Važno upozorenje: U ovom dijelu BiH očekuje se grad

Međutim, posljednje vijesti iz Španije govore da od toga nema ništa. Naime, Getafe je klub koji je najviše zainteresovan za Greenwooda i Madriđani žele otkupiti igračev ugovor od Uniteda.

S druge strane, "Crveni đavoli" raspoloženi su za prodaju 22-godišnjaka, kojem je prema svemu sudeći i jedina opcija ostati u ekipi koju sa klupe predvodi Jose Bordalas.

U narednom periodu bi tako trebao biti sklopljen konačan dogovor Uniteda i Getafea kada se radi o permanentnom transferu Greenwooda u prijestolnicu Španije.

Greenwood je za Getafe odigrao 28 utakmica na kojima je postigao osam golova, te dodao pet asistencija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije