Bruno Fernandes napušta Manchester United? Transfer bi mogao koštati do 100.000.000 eura

0
Radiosarajevo.ba
Bruno Fernandes napušta Manchester United? Transfer bi mogao koštati do 100.000.000 eura
Foto: EPA-EFE / Fernandes i Ronaldo

Portugalski reprezentativac Bruno Fernandes mogao bi totalno neočekivano napustiti redove engleskog velikana Manchester Uniteda na kraju sezone.

Fernandesa ugovor sa ‘Crvenim đavolima’ veže do 2026. godine, ali se čini kako je Portugalac već sada spreman napustiti Manchester i on se čak ponudio drugom klubu.

Kapiten Uniteda se nedavno zakleo na vjernost timu sa ‘Teatra snova’ i najavio je da želi ostati i nakon ljeta. No, mediji u Španiji uvjeravaju da sjajni veznjak ima drugačije planove, te bi rado promijenio igračku sredinu.

Mogu li potrošači u BiH izbjeći poskupljenje struje?

Mogu li potrošači u BiH izbjeći poskupljenje struje?

Prema saznanjima poznatog katalonskog El Nacionala, plan je da Barcelona bude naredna destinacija 29-godišnjaka, a njegov agent je već u kontaktu sa ljudima iz Katalonije.

Pomenuti izvor tvrdi da Bruno želi napustiti Old Trafford ponajviše zbog “nestabilnosti” jer je maksimalno nezadovoljan razvojem situacije u Engleskoj. Ekipa ni ove sezone nema šanse da se bori za sami vrh, dok čak i plasman u Ligu prvaka ovisi o koncu.

Bivša zvijezda Sportinga smatra da se to neće skoro promijeniti i voljan je otići. S druge strane, njegov transfer u Barcu mogao bi dostići i nevjerovatnih 100 miliona eura, piše Sport AM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije