Neymar nagovijestio senzacionalni transfer

1
Radiosarajevo.ba
Neymar nagovijestio senzacionalni transfer
Foto: EPA - EFE / Neymar

Brazilski fudbalski as Neymar (32) potvrdio je da bi ponovo želio igrati uz Lionela Messija i time nagovijestio mogući transfer iz Saudijske Arabije u SAD.

Napadač Al Hilala već dugo je povrijeđen, a prema nekim pisanjima, možda je već i odigrao svoju posljednju utakmicu za saudijski klub.

Messi je trenutno član Inter Miamija, gdje mu društvo prave nekadašnji saigrači iz Barcelone – Luis Suarez, Jordi Alba i Sergio Busquets.

Nove cijene maslinovog ulja frapirale cijelu Europu: Čak veterani u industriji ne mogu vjerovati

Nove cijene maslinovog ulja frapirale cijelu Europu: Čak veterani u industriji ne mogu vjerovati

S Neymarom je igrao u Paris Saint-Germainu, a s njim i Suarezom stvorio je legendarni Barcelonin napadački tercet MSN.

"Nadam se da ćemo ponovo igrati zajedno. Leo je sjajna osoba. Mislim da je sretan, a ako je on sretan, i ja sam sretan zbog njega", rekao je nedavno Neymar.

Poznata je njegova želja da se okuša u MLS-u. Prošle godine je na upit hoće li se umiroviti u rodnom Brazilu odgovorio da nije siguran u to i da bi rado zaigrao u Sjedinjenim Američkim Državama.

Neymar je u Al Hilal stigao prošle godine i potpisao ugovor do kraja sezone 2024/25, navodno za 200 miliona eura (391,17 miliona KM).

U pet utakmica prije povrede postigao je jedan gol.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije