Kylian Mbappe već potpisao novi ugovor

0
Radiosarajevo.ba
Kylian Mbappe već potpisao novi ugovor
Foto: EPA-EFE / Kylian Mbappe

Sada je i zvanično sagi došao kraj, Kylian Mbappe ostaje u Parizu i to najmanje do 2025. godine.

Fudbalska Evropa je prethodnih dana sa nestrpljenjem isčekivala konačnu odluku Kylian Mbappe, koga su svi već vidjeli kao novog igrača Real Madrida. Ipak, supertalentovani Francuz je u poslednjem momentu promijenio mišljenje i potpisao novi trogodišnji ugovor sa Paris Saint-Germain.

"Zaista sam sretan što nastavljam avanturu u Paris Saint-Germain. Ostati u Parizu, u mom gradu… Nadam se da ću nastaviti da radim ono što volim sa svima vama i da ćemo osvajati titule zajedno! Hvala vam puno. Ovo je moj dom, moj grad, kako sam uvijek govorio. Nastavljam sa Paris Saint-Germain, da zajedno osvajamo titule", rekao je Mbappe po potpisu novog ugovora.

Čović upozorava: 'Nametanje izmjena Izbornog zakona BiH može imati nesagledive posljedice'

Čović upozorava: 'Nametanje izmjena Izbornog zakona BiH može imati nesagledive posljedice'

Sreću nije skrivao ni predsjednik Naser Al Kelafi koji nije žalio para ne bi li ubijedio napadača da ostane na "Parku Prinčeva", javlja sportal.blic.rs.

Prema vijestima koje dolaze iz evropskih medija, PSG je samo za potpis novog ugovora Mbapeo isplatio vrtoglavih 180.000.000 eura dok će fudbaler na godišnjem nivou zarađivati 50.000.000 eura neto.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije