Kvalifikacije za EURO 2024: Hrvatska savladala Tursku uz maestralnu partiju Matea Kovačića

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

šmit je kriv!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ? VOLIIIIM TE HRVATSKOOOOOOOOOOOOOO!

sretan ramazan

***

Dobro smo odigrali!!

Ali isto smo imali i sportske srece, jer su oni dominirali negdje od 15. minute prvog poluvremena, pa do pred kraj istog. Ali, nakon nesrece protiv Velsa, malo nam je sada Fortuna pomogla, sve je to sport. Dobro je, veselo, idemo dalje. :)

308 Alka 28 Oluja

Hrvati su ratničko i sportsko ČUDO!

Novi hrvatski Tesla

Mate Rimac menja hrvatski zakon zbog robo-taksija, a vrednost firme mu je u zadnjih 5g sa 500 mil. E skočila na 2,2 mlrd. E i najavljuje nove baterije koje će biti čudo!

Bosna

Hrvati koji kažu da su ostali nepokoreni od Osmanlija LAŽU, zato jer je Bosna cela hrvatska zemlja i svi muslimani u njoj su ******eni Hrvati. Pavelić je to lepo rekao: "Hrvatsko cvijeće"... Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija... ******eno Hrvatsko cvijeće koje se naziva Bošnjacima radi protiv svoje braće, iako su oni 90ih primili 300.000 bošnjačkih izbeglica, ujedinili se sa Armijom BiH na Korani, spasili bošnjake u Bihaču većeg zla od Srebrenice, izbili pred Banja Luku, akcija Maestral i oslobodili južnu i zapadnu Bosnu... Hrvati radili zločine? Nad Bošnjačkim civilima i vojnicima koji su primili koljače mudžehedine, sa pravom su ih pobili. Babo ih obmanio da tu imaju muslimansku državu, a koja je stvorena sa hrvatskim banom Kulinom, a čija povelja počinje sa: U ime Oca i Sina i Svetoga Duha...Amin. Šta vas toliko muči istina da ste prodali veru za večeru? Srbi sa Vizantijom i Svom, a Bošnjaci sa Osmanlijma?

Net

JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

engleska u-21 1:2 hrvatska u-21 u LONDONU!

engleska u-21 1:2 hrvatska u-21 ! tonight in LONDONU, U U U U U U U U U U U U U U U, razvaljujemo, U U U U U ....

kinez

***

engleska u-21 1:2 hrvatska u-21 u LONDONU!

Mate Rimac menja hrvatski zakon zbog robo-taksija, a vrednost firme mu je u zadnjih 5g sa 500 mil. E skočila na 2,2 mlrd. E i najavljuje nove baterije koje će biti čudo! ka Novi hrvatski Tesla a zahiragić, džaferović, reis i novalić?!?!

Šahmat

Budimo realni, ko je rekao da Vatreni moraju biti prvaci? Pa njima je sasvim dovoljno da svaki put budu u vrhu ili da uzmu neku medalju, tako da sebi i šahovnici sustavno rade promociju ko turistička zemlja i da nabijaju Srbima komplekse manje vrednosti. A neki jadni i ogorčeni Srbi treba da znaju da im još od 95g nema utehe, zato jer će Vatrene gledati do kraja života. Vatreni imaju najbolji i najprepoznatljiviji dres na svetu! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstariji evropski grad, dokazano sa arheološkim nalazima sustavnog života unazad 8.200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol. Dvoglavi orao i 4c su simboli Rimskog carstva, a Srbi su ih preuzeli od Vizantije zajedno sa pravoslavljem.

Net

Zlatko Dalić: Neki su me htjeli rušiti, smeta im što je reprezentacija mjesto domoljublja i hrvatskog naroda.

Ja bih te zamolio da Teslu stavljas u recenicu

Mate Rimac menja hrvatski zakon zbog robo-taksija, a vrednost firme mu je u zadnjih 5g sa 500 mil. E skočila na 2,2 mlrd. E i najavljuje nove baterije koje će biti čudo! ka Novi hrvatski Tesla ............................... minimalno sa Newtonom i takvima, a da tatinog sincica koji je firmu digao na hamzigahop lovi izostavis iz konteksta. Ni s Edisonom u istu recenicu!!! Pametniji ces ispast.

Gh

Bosnje na Haparatima.

/ Najnovije