Koševo dobiva novo ruho uoči utakmice Sarajeva i Celtica

A. S.
Koševo dobiva novo ruho uoči utakmice Sarajeva i Celtica
Foto: Dženan Kriještorac / Stadion Koševo

Predstavnik Bosne i Hercegovine, ekipa Sarajeva, osvajač Lige i Kupa BiH voljom žrijeba u prvom pretkolu Lige prvaka igrat će protiv škotskog Celtica.

 Sarajevo i Crvena zvezda saznali protivnike u Ligi prvaka

Pulene Husrefa Musemića očekuju dva teška i zanimljiva duela, a prvi meč je na rasporedu su 9. Jula na Koševu, dok su revanš susret igra sedam dana kasnije u Glasgowu.

Sarajevo 9. jula ipak neće igrati u Glasgowu

Nogometna javnost u Bosni i Hercegovini imat će priliku da na djelu vidi jednu od najboljih europskih ekipa, a da su toga i svjesni u Centru za sport i rekreaciju, koja je zadužena za održavanje stadiona “Asim Ferhatović Hase”.

Stadion

Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba: Stadion "Asim Ferhatović Hase" dobiva novo ruho uoči utakmice Sarajeva i Celtica

Fotoreporter portal Radiosarajevo.ba Dženan Kriještorac bio je jutros na Koševu, našem najvećem stadionu, koje dobiva novo ruho dvije sedmice prije duela sa Škotima.

Iz njegove fotogalerije može se vidjeti da se trenutno radi na šišanju trave, te da se vrši uređenje i ostalih popratnih objekata na olimpijskoj ljepotici.

Sreća pomazila Sarajevo, lijepa vijest iz Nyona i pored dva duela sa Celticom

Podsjetimo, sreća je pomazila tim sa Koševa, jer je izvučen par Celtic – Sarajevo sretni duel. Škotski gigant je veliki favorit u ovom susretu, ali tim s Koševa može obradovati činjenica da će direktno u treće pretkolo Europske lige u slučaju poraza od Škota.

Podsjetimo, duel na Koševu se igra 9. jula u 19:45 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije