Konstraktin hit "zagrmio" na utakmici Rome pred 70 hiljada navijača

1
Radiosarajevo.ba
Konstraktin hit "zagrmio" na utakmici Rome pred 70 hiljada navijača
Foto: EPA / Prepuni stadion Olimpico

Fudbaleri Rome odrađuju posljednje zadatke na pripremama uoči početka nove sezone Serie A.

Ekipa Josea Mourinha opako se pojačala u ljetnom prijelaznom roku i stigli su igrači poput Paula Dybale, Giorginija Wijnalduma, Ainsleya Maitlanda-Nilesa, Nemanje Matića, Mile Svilara...

Upravo su potonja dvojica priredila show pred 70 hiljada ljudi na Olimpicu koji su došli pogledati prijateljsku utakmicu protiv Šahtara.

Ramo Isak nakon posjeta: 'Miloradu Dodiku sam poručio da je Banja Luka i moj grad'

Ramo Isak nakon posjeta: 'Miloradu Dodiku sam poručio da je Banja Luka i moj grad'

Pred početak susreta bila je promocija novih igrača i svaki igrač je izlazio uz pjesmu koju je odabrao po vlastitom izboru. Tako je 22-godišnji srbijanski golman Mile Svilar (na posudbi iz Benfice) odabrao pjesmu turbofolk pjevačice Dare Bubamare naziva "Nisu to kiše".

Poslije njegova predstavljanja na red je došao i drugi Srbijanac Nemanja Matić (34), koji je stigao kao slobodan igrač iz Manchester Uniteda.

Konstrakta je zauzela peto mjesto
Foto: YouTube: Konstrakta

Veznjak je odabrao nešto drugačiji pristup i rimskim navijačima predstavio se pjesmom Konstrakte "In Corpore Sano", koja je nakon zadnjeg Eurosonga postala veliki hit.

Inače, početak Serie A je na rasporedu iduću subotu 13. augusta, a Roma prvu utakmicu u novoj sezoni igra na gostovanju kod Salernitane u nedjelju, pišu 24 sata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije