Klopp otkrio ko mu je trenutno najbolji fudbaler na svijetu

0
Radiosarajevo.ba
Klopp otkrio ko mu je trenutno najbolji fudbaler na svijetu
Foto: EPA-EFE / Trener Liverpoola Jurgen Klopp

Liverpool je jučer savladao Watford na gostovanju (0:5) u osmom kolu engleske Premier lige, a ponovno je fenomenalan bio Egipćanin Mohamed Salah.

Salah je za prvi gol na utakmici maestralno vanjskom dodao za Sadia Manea, a poslije se i sam upisao u strijelce kada je u 54. minuti sjajno izvarao obranu Watforda.

Jurgen Klopp, menadžer Redsa, bio je presretan nakon utakmice, a ponovno je nahvalio i Salaha, koji je za njega trenutno najbolji fudbaler na svijetu.

Kako je Amerika sačuvala sjećanje na genocid u Srebrenici

Kako je Amerika sačuvala sjećanje na genocid u Srebrenici

"Odigrao je nevjerojatno. Asistencija za prvi gol je bila odlična, a drugi gol je bio poseban. On je najbolji. Ko je bolji od njega? Nije potrebno razgovarati o tome šta su Ronaldo i Messi napravili u svijetu fudbala, no u ovom trenutku, Salah je najbolji", rekao je Klopp, prenosi portal SC Sport

Inače, Salah trenutno dijeli prvo mjesto na listi najboljih strijrelaca Premier lige sa Jamiejom Vardyjem iz Leicestera.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije