Klasika u El Clasicu: Ramos isprovocirao Messija, Argentinac odgovorio psovkom

Radiosarajevo.ba
Klasika u El Clasicu: Ramos isprovocirao Messija, Argentinac odgovorio psovkom
Real Madrid je sinoć u revanš susretu španskog Superkupa slavio protiv Barcelone rezultatom 2:0 i s ukupnih 5:1 došao do drugog trofeja u sezoni.

Kao i u svakom El Clasicu zanimljivo je bilo i na terenu i van njega. Navijači Reala su provocirali Piquea, kojeg u prijestolnici Španije inače ne vole zbog njegovih separatističkih stavova i zalaganja za nezavisnost Katalonije.

Pique je na društvenim mrežama stavio sliku s Neymarom uz poruku: "Ostaje". Navijači Reala to nisu zaboravili, pa je prilikom izlaska s terena defanzivca Barcelone, Santiago Bernabeu skandirao: "Ostaje".

Još zanimljivije je bilo na terenu. Katalonci su izgledali bezidejno i bespomoćno, a to se moglo vidjeti i po reakciji Lionela Messija kojeg je isprovocirao kapiten Reala, Sergio Ramos. Ramos je pružio loptu Argentincu, a potom je bacio u zrak što je iznerviralo Messija. Messi je odgovorio psovkom, a sve su zabilježile kamere. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije