Katastrofa za Zmajeve: Ukrajina šokantnim preokretom izbacila BiH iz baraža za EP

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Olaham i reiSSA

dovio sam za ovu u ovim ramazanskim danima, šućur alahu!

Haha

Nisam očekivao da će aždaje ovako dobro odigrati. Ali jedino rezultat se gleda, tako da više sreće drugi put.

Guest

Nevjerovatno kako profesionalci mogu simulirati, glumiti da bi ukrali koju sekundu... BH fudbal treba ukinuti bas ko i državu...svi smo mi gomila smeća

Dino

To je bio uslov da izgubimo za pristupne pregovore sa EU.

hebga nisu DINO-Tito i Champaras bracike

dale malo belog prije utakmice. NARKOdino, hbo te Tito, štase stiso,... čudo mi je da su ovaj puta zijanili, inače nemaju taj običaj, a pogotovu u danima ramazana,

Namćor

Luzerska posla.

Tuner

Zivino novinarska zasto je katastrofa?????

Ne pijem dok Paja vozi

Zivino novinarska zasto je katastrofa????? ka Tuner Sjedni i razmisli(nemoj samo sjediti) zašto je katastrofa

Ja šta

Super smo prošli - dobro je da smo ispali da se ne brukamo sa dobrim timovima, dobili bi milion golova. Ovako smo super prošli!!

alf

Sjedni i razmisli(nemoj samo sjediti) zašto je katastrofa ka Ne pijem dok Paja vozi sve je stalo, gotovo. nema vise nista. nista ne postoji. svi se za 5 dana vracaju svojim kucam ai igraju u svojim klubovima. katastrofa je debilcinama u glavi.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Ukidač

Nevjerovatno kako profesionalci mogu simulirati, glumiti da bi ukrali koju sekundu... BH fudbal treba ukinuti bas ko i državu...svi smo mi gomila smeća ka Guest Ukinu sebe prvo i mirna Bosna!

Ask

****š repku gdje 80% igrača mašta da igra za drugu državu, multi etnička samo jer mora, inače to nigdje ne funkcioniše .

Nadimak...

Ko je sada kriv ?? U koga ce biti uperen prst ovoga puta?? Cak su i Srbi sinoc navijali za BiH jer smo igrali protiv mrske Ukrajine...sta sada da bude opravdanje??

Ovo je jedna od EKSTREMNO RIJETKIH STVARI

na kojima cestitam Ukrajini! :))) Jedno orudje hvalisanja manje u beejhaa mrziteljskim medijima kao ovaj. Sto god su tisi, to bolje!!

KRIVCI SE ZNAJU i RECIMO TO OTVORENO!

***

/ Najnovije