Kakva utakmica u Kataru: Šest golova na meču Kameruna i Srbije!

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Bravo za Kamerun

Zuzu

Srbija pa običaju jako loša. Najgora

Bosanac

***

***

***

Gledm kako ptite

*****e, slovo U, Šahovnica, Jasenovac, Branitelji, Bljesak, Oluja, more, turizam, Dubrovnik, Vatreni.... patit ćete dokle god postojite ko narod, tu pored Hrvata.

Joutube

HRVATSKA-KANADA (Andrea) | BULLHIT ANTENE ZAGREB

Net

BRITANSKA VIDOVNJAKINJA PROREKLA: Hrvatska će biti prvak sveta u Kataru!

Ja bi da kažem

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Ajd ne kenjajte.

Borio sam se i ja protiv Srba u ratu, pa mi to nije prouzrokovalo patolosku mrznju. Ja navijam za Srbiju, naravno osim kad igra protiv Hrvatske. Danas sam bio na pola-pola, posto mi je Kamerun inace jako simpatican. Poznajem i ljudi Kamerunaca, jako, jako su dobri, eto zato... Od africkih momcadi, navijat cu, kad igraju, jos za Kongo, Ganu ajd jos za Nigeriju. Simpa su.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Gh

Nista. Sad svicarcima vratiti sve za prosli put na prvenstvu i za provociranje njihovih albanaca. Ako odigraju maksimalno motivisano i posveceno kao protiv portugala u gostima onda prolaze, jer i ovo je sad odlucujuca utakmica kao i ta.

/ Najnovije