Juniori Željezničara sutra gostuju kod slavnog Real Madrida

0
Radiosarajevo.ba
Juniori Željezničara sutra gostuju kod slavnog Real Madrida
Foto: Adem Ćatić / FK Željezničar / Juniori FK Željezničar

Juniore sarajevskog Željezničara u okviru Al Abtal kupa u srijedu, 6. marta očekuje utakmica sa vršnjacima iz velikog Real Madrida, posljednja u sklopu ovog razvojnog turnira.

Plavi su u dosadašnjoj fazi turnira pretrpjeli dva poraza (od Benfice 0:3 i Dinama 0:5), te su odigrali i jedan remi bez pogodaka sa saudijskim Future Falconsima, a sada će odmjeriti snage i sa slavnim Realom iz Madrida.

Utakmica će biti odigrana sutra, 6. marta u Madridu sa početkom od 15:00 sati po lokalnom vremenu.

World Dog Show 2024: Najljepša Shiba Inu na svijetu iz Bosne i Hercegovine

World Dog Show 2024: Najljepša Shiba Inu na svijetu iz Bosne i Hercegovine

Biće to zaista istinski test za juniore Željezničara koji će imati priliku osjetiti kako je igrati protiv jedne od najboljih omladinskih selekcija na svijetu.

Podsjetimo,Utakmica će biti odigrana sutra, 6. marta u Madridu sa početkom od 15:00 sati po lokalnom vremenu. je fudbalsko takmičenje za U-19 selekcije koje je pokrenuto 2021. godine pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza Saudijske Arabije i Ministarstva sporta Saudijske Arabije u cilju razvitka ovog sporta u njihovoj zemlji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije