Engleske kladionice: Mourinho prvi kandidat za otkaz u Premijer ligi

Radiosarajevo.ba
Engleske kladionice: Mourinho prvi kandidat za otkaz u Premijer ligi
Foto: EPA / Jose Mourinho

Svježi poraz Manchester Uniteda dodatno je uzdrmao trenersku stolicu Josea Mourinha na Old Traffordu. West Ham je pobijedio "Crvene vragove" rezultatom 3-1, što im je treći poraz u sedam kola. Poraz se nadovezao na ispadanje iz Liga kupa od drugoligaša Derbyja.

Engleski mediji pišu kako je Mourinho "izgubio" i da problemi idu dublje od svađe s Paulom Pogbom, a kladionice ga smatraju najizglednijim kandidatom za prvi sljedeći otkaz u Premiershipu.

Mediji navode da je navijačima Manchester Uniteda već je dosta menadžera "stare škole" koji ima pragmatičan stil igre. Mnogi engleski sportski komentatori traže da se engleskim trenerima da prilika u najvećim klubovima.

Mourinho je nedavno na konferenciji poslije utakmice odgovorio na nekoliko pitanja, od toga niti jedno nije bilo vezano za Paula Pogbu ili što je ostavio Alexisa Sancheza van utakmice u potpunosti. Telegraph navodi da je s njegove strane ostalo malo borbe u njemu da uopće opravda poraze i lošu igru Manchester Uniteda.

Pogledajte golove: 

">

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije