Jeziv prizor na utakmici u Hrvatskoj: Mladom nogometašu smrskano lice

0
Radiosarajevo.ba
Jeziv prizor na utakmici u Hrvatskoj: Mladom nogometašu smrskano lice
Foto: Screenshot/Twitter / Trenutak povrede Đure Đekića

Omladinski reprezentativac Srbije Đuro-Đulio Đekić (18) doživio je jezivu povredu na meču hrvatskog prvenstva ovog vikenda.

Đekića je u 20. minutu koljenom u lice udario njegov golman Banić, a odmah poslije sudara mladi fudbaler je ostao da leži na travi nepomično, poslije čega je odmah pozvana ljekarska ekipa. Koliko je sve izgledalo jezivo, najbolje govori Banićeva reakcija jer se odmah uhvatio za glavu, svjestan koliko je sudar bio jak.

Đekiću su ljekari pet minuta ukazivali pomoć, trebalo je vremena da povrati svijest, a odmah je prevezen u bolnicu gdje će brzo biti operisan. Kako javljaju hrvatski mediji, njemu su smrskane kosti lica i zbog toga ga čeka dug oporavak, dok se u međuvremenu oglasio i njegov klub Gorica.

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Braneći čast i RS čekamo 23. maj

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Braneći čast i RS čekamo 23. maj

"Nakon obavljenih pregleda u Opštoj bolnici Koprivnica, gde je utvrđen višestruki prelom facijalne kosti, prelom arkade i potres mozga, Đuro-Đulio Đekić će danas biti prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava gde bi sutra trebao biti operisan", objavili su iz Gorice nakon poraza od Slaven Belupa (4:1), ali čini se da je povreda Đekića i previše uticala na tim koji nije mogao da se koncentriše nakon stravične scene, piše Mondo.

Snimak možete pogledati ovdje, ali upozoravamo da može biti uznemirujući za neke čitaoce:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije