Hrvatski nogometaš primio strašne prijetnje: "Pljunut ću ti na grob"

0
Radiosarajevo.ba
Hrvatski nogometaš primio strašne prijetnje: "Pljunut ću ti na grob"
Foto: EPA - EFE / Denis Kolinger

Hrvatski nogometaš Denis Kolinger našao se na udaru bijesnih danskih navijača nakon što je njegov klub Vejle remizirao 1:1 protiv Lyngbyja u utakmici danske Superlige.

Kolinger je već u 24. minuti susreta zaradio žuti karton zbog prekršaja, da ni potom u 45. minuti napravio još jedan prekršaj zbog kojeg je mogao biti isključen, ali sudac nije izvadio karton. 

Hrvat je nakon utakmice novinarima rekao da smatra da nije zaslužio drugi žuti karton s čime se nisu složili bijesni navijači suparničke momčadi koji su mu počeli slati neugodne poruke. 

Novi detalji požara na Džidžikovcu: Namjerno zapaljen skupocjeni automobil

Novi detalji požara na Džidžikovcu: Namjerno zapaljen skupocjeni automobil

"Kasnije mi se neki navijač javio i slao prijeteće poruke da će mi poslati bombu, da Hrvati umru, poslao mi je i sliku groblja u Vukovaru. Rekao mi je da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rad, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin. Napisao mi je i da su Hrvati u Danskoj dobrodošli kao AIDS u Africi", rekao je Kolinger.

Na užasne poruke reagirao je i Kolingerov klub koji je na svojim društvenim mrežama otkrio što su poduzeli po tom pitanju, piše Direknto.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije