Jasmin Badžak, potpredsjednik Želje: Večeras trebamo napraviti pravi potez

0
A. S.
Jasmin Badžak, potpredsjednik Želje: Večeras trebamo napraviti pravi potez
Foto: FK Željezničar / Jasmin Badžak

Lokomotiva na Grbavici je preko noći stala. Plavi su u posljednja tri susreta m:tel Premijer lige BiH postigli samo gol, osvojili xsvega tri boda, na gostovanju u Širokom Brijegu (1:0), kod su u Dolini ćupova izgubili oba duela sa po 0:1 bez postignutog gola, bez osvojenog boda. 

Za sve su krivi nogometaši Mladosti Doboj Kaknja i Krupe.

Alarm je upaljen, a Upravni odbor FK Željezničar će večeras na zakazanoj sjednici imati mnogo otvorenih tema

Kontaktirali smo potpredsjednika kluba Jasmina Badžaka, koji je za Radiosarajevo.ba govorio o onome šta očekuje večeras od članova Uprave Želje.

"Cijela Bosna i Hercegovina je u krizi i svima je teško, kako sportskim kolektivima, tako i klubovima. Privreda je na konopcima, ništa se ne dešava, pa tako nije sjajno ni u Želji", kaže Badžak za naš portal. 

Razočaranje je na Grbavici pokvarila i vijest da Edin Džeko neće karijeru nastaviti u Juventusu, te je sarajevski klub zbog toga ostao i bez planiranih 800.000 maraka od transfera Dijamanta.

"Jutros sam čitao tu vijest, šteta. Svaka marka je vrijedna, a da ne govorim koliko bi tih 800.000 KM popravilo situaciju u klubu", nastavlja Badžak.

Uoči večerašnje sjednice, Badžak kaže:

"Nadam se da će doći svi članovi Upravnog odbora. Moramo se organizirati bolje, Željo treba večeras napraviti pravi potez. Nadam se najboljem". 

Iako se u medijima spominju ostavke upravo Badžaka, te predsjednika Admira Džubura i ostalih članova Upravnog odbora, Jasmin je optimista. 

"Ne želim govoriti o ostavci. Klubu sam na raspolaganju, ali u ovakvon ambijentu nešto se mora desiti na ovu temu. I to baš večeras", kazao je Jasmin Badžakpotpredsjednik FK Željezničar za Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije