Veliki derbi u Mostaru: Velež prodao više od 11.000 ulaznica za meč s Borcem

1
Radiosarajevo.ba
Veliki derbi u Mostaru: Velež prodao više od 11.000 ulaznica za meč s Borcem
FOTO: Arhiv / Velež

Nogometaši Veleža za nekoliko sati igraju utakmicu života, možda i historijsku!

Tačno pet godina kod kako su ispali iz elitnog natjecanja i u Prijedoru odigrali tada posljednji premijerligaški meč, "Rođeni" danas na domaćem terenu igraju veliki derbi protiv lidera domaćeg prvenstva, nakon kojeg bi, u slučaju pobjede mogli zasjesti na vrh tabele!

Velež se oglasio na društvenim mrežama i saopćio javnosti kako su oboreni svi rekordi u prodaji donatorskih ulaznica za večerašnji meč.

"U iščekivanju početka utakmice 28. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Velež i FK Borac, koja se igra na stadionu Rođeni sa početkom u 20 sati, želimo da se iskreno zahvalimo svima koji su u proteklim danima dali svoj doprinos i podržali naše Rođene. Veliko hvala našem Alenu H. iz Amerike kao i ostaloj RA-ji koja svakodnevno podržava Rođene, hvala RA-ji iz Jablanice i širom naše Bosne i Hercegovine, hvala ŽF/NK Emina i SD KB dr. Safet Mujić, kao i bivšim igračima Pejiću i A. Kajtazu", navodi se u objavi Veleža.

Prema posljednjim informacijama iz izvora bliskih klubu prodato je više od 11.000 ulaznica, koje se i dalje mogu kupiti.

"To dovoljno govori o ljubavi prema Klubu, te da smo u ovim trenucima svi kao jedan! Karte i dalje možete kupiti putem Web shopa koji se nalazi na službenoj stranici kluba, te putem Paypala (finansije@fkvelez.ba). Hvala Rođeni!", poručili su iz Veleža.

Meč se igra od 20 sati na stadionu "Rođeni".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije